Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Frederikssund Radikale Venstre

Ulven kommer - ulven kommer

Man kan næsten høre det alle vegne - valget kommer, valget kommer. 

Et er sikkert - det kommer inden for ganske kort tid, og mange mener lige nu, at Helle Thorning vil trykke på den så berømte valgknap i denne uge. 

I den Radikale forening i Frederikssund er vi klar til et valg, som vi imødekommer med stor spænding og stort engagement. 

Vi har for længe siden genvalgt vores kandidat Helle Løvgreen Mølvig, som er stillet op i opstillingskredsen i Frederikssund, der også indbefatter Halsnæs kommune. 

Helle bor i Frederikssund, og har erfaring med Folketingsarbejdet, idet hun har siddet som Folketingsmedlem siden august 2014. I Foketinget har Helle arbejdet som ordfører for landdistrikter og øer, ordfører for Grønland og Færøerne, samt kirkeordfører. 

Vi har således en mere end almindelig topmotiveret kandidat, der er klar til valget - hvornår det så end måtte komme. 

Hvis du har lyst til at give en hånd med og støtte Helles valgkamp, så kan du kontakte Kim Bromberg på Kim.bromberg@hotmail.com og høre mere.