Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Frederikssund Radikale Venstre

Radikal Teamdag

Radikale Venstre i Nordsjællands Storkreds har holdt teamdag for deres folketingsmedlemmer og -kandidater, kommunalbestyrelsesmedlemmer, regionsrådsmedlemmer samt kommuneforeningsformænd. 

Det var et pakket program, og vejen blev lagt forbi Topsil, der fortalte om deres fabrik og visioner. Herefter var der indlæg fra Frederikssund Erhverv om Vinge, samt indlæg fra EcoXpac, der fortalte om deres fiber-flasker. Slutteligt blev det til besøg på det lokale  J.F. Willumsens Museum, der også dannede rammen om en hyggelig middag.

Her kan du læse mere om Radikale Venstres Teamdag, der var arrangeret af Helle Løvgreen Mølvig i tæt samarbejde med Frederikssund Erhverv.

http://frederikssund.lokalavisen.dk/r-top-paa-topsil-besoeg-/20141103/artikler/711039873/1011?utm_source=Lokalavisen+Frederikssund&utm_medium=newsletter&utm_campaign=R-top+p%E5+Topsil-bes%F8g+-+Nyttehaver+ramt+af+h%E6rv%E6rk+-+Velkommen+til+Nydningen